Wat doet Juracon?

mr. Caspar J. de Valk

Oprichter en eigenaar van Juracon is mr. Caspar J. de Valk. Hij is sinds 1999 werkzaam in de advocatuur en sinds 1986 in de wereld van  ICT producten. In zijn loopbaan heeft hij adviezen gegeven en jonge en oude ondernemers begeleid bij problemen op diverse rechtsgebieden. Zijn kennis heeft hij opgebouwd bij advocatenkantoren in Houten en Nieuwegein en inmiddels al ruim 20 jaar binnen de setting van JURACON.

Zijn betrokkenheid bij casussen strekken zich uit over diverse rechtsgebieden en ICT werkvlakken. Onder andere: Conflicten binnen de werk sfeer, Spanningen binnen huwelijks/relaties, Verstoorde relaties bij het aangaan van contracten,  en niet te vergeten ICT problematiek. Daarnaast heb ik  jaren lange ervaring op het gebied van conflict beheersing en dan met name de oplossing buiten rechte hiervan.

Financiële kleerscheuren

mr. de Valk heeft in eerste periode van zijn functie als advocaat geconstateerd dat de meeste problemen, mits vroegtijdig onderkend, in 99% van de gevallen zonder financiële kleerscheuren voor beide partijen op te lossen zijn.

Deze tendens is ook door de rechtspraak waargenomen en heeft geleid tot de steeds meer toegepaste oplossingsmethode ´Mediation trajecten´. Ondanks de behaalde successen werkt het niet altijd.

Beste oplossing

mr. de Valk biedt de begeleiding die de klant nodig heeft en is niet beroerd hem/haar ook de negatieve ‘financiële’ kanten van rechtspraak mede te delen. De adviezen van mr. de Valk worden met veel zorg en aandacht samengesteld. De cliënt speelt hierbij de hoofdrol.

Er wordt in overleg gezocht naar de beste oplossing voor hem/haar, hij/zij houdt altijd het overzicht. De uiteindelijke beslissing, welke stappen (bijvoorbeeld overleg of dagvaarding) ondernomen moeten worden, neemt de cliënt op basis van de verstrekte adviezen.

Beter voorkomen, dan genezen!

Past u deze “boeren waarheid” wél toe bij uw gezondheid, en niet bij uw juridische overeenkomsten? Zo ja… bel dan (035) 694 09 10 voor een afspraak.

mr. Caspar J. de Valk is:

  • Ingeschreven als Advocaat bij de Rechtbank Regio Midden Nederland
  • Lid van de Orde van Advocaten
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder